Ing. Jan KOUDELKA – medailónek


Ing. Jan Koudelka

Jmenuji se Ing. Jan KOUDELKA a již 20 let jsem občanem města Zliv. Ve Zlivi žiji se svou rodinou, a přestože jsme se narodil na Vysočině, žiji zde rád.

V letech 2010 – 2014 jsem měl tu čest vykonávat funkci starosty města Zliv.

V roce 1993 jsem dokončil studia na VŠE Praha, fakultu mezinárodních vztahů, obor mezinárodní obchod a od roku 1994 podnikám v oblasti mezinárodního zasilatelství a celních služeb. Od září roku 1996 se také věnuji pedagogické praxi, aktuálně na ZŠ Dubné.

V končícím volebním období jsem byl zastupitelem v Zastupitelstvu města Zliv a zastával jsem funkci předsedy finančního výboru zastupitelstva. 

Protože jsem přesvědčen o tom, že by se celá řada věcí v našem městě mohla a hlavně měla dělat jinak, rozhodl jsem se opět kandidovat do zastupitelstva města Zliv a následně i na funkci starosty města Zliv.

Rád bych vrátil do Zlivi transparentnost veřejných zakázek, projekty sloužící většině občanů, a ne jen vybrané malé skupině, chci radnici otevřenou lidem, chci vrátit profesionalitu.

Předem děkuji za Vaše hlasy nejen pro mě osobně, ale pro celé sdružení OBČANÉ PRO ZLIV, které jde letos do voleb již počtvrté!

S pozdravem a přáním krásného dne

Ing. Jan Koudelka,
lídr kandidátky a kandidát na starostu města Zliv

Comments are closed.